Mit fortsæt for det kommende år er at have fokus på lykken. Tidligere har jeg ment at lykken var en alt for flygtig ting til at satse på, alligevel er jeg kommet til den konklution, at det nok er selve evnen til lykke jeg skal dyrke.

Nogen ser sig selv som ulykkes fugle, hvor alt mislykkes gang på gang! – Andres susses er en evig kilde til undren og nogen gange grøn misundelse. Når man selv mangler opskriften, kan det føles uretfærdigt at andre lykkes med det meste. Selv er jeg god til at sætte mig mål og holde fokus, så jeg opnår det jeg vil, bare knapt så god til at glæde mig over det.

Måske lykken er at fuldt ud kunne nyde det opnåede uden bare at haste videre til det næste mål – Det at bare være i nuet. Noget jeg nok ikke har været så god til tidligere! Så jeg har købt mig en ring med runer for lykke, hvis runemagien ikke skulle virke, vil den under alle omstændigheder dagligt huske mig på mit fortsæt.